Huisdier portretten in kleur
Een eeuwige herinnering aan uw geliefde huisdier

Prijzen

Huisdier portretten:

Ieder gemaakt portret is maatwerk, en daarom kan ik u geen prijslijst voorleggen waar ieder mogelijk portret al in verwerkt is. De onderstaande prijzen zijn de begin prijzen voor de tekeningen. Wilt u enkel een pastelportret  op papier zonder achtergrond of zonder dat u deze verder wilt personaliseren kunt u volledig vertrouwen op de onderstaande prijzen. 

De onderstaande prijzen zijn zonder verzendkosten. 

                                *Enkel in overleg.


De bovenstaande maten kunnen licht afwijken van de realiteit. Een groter/ander formaat is eventueel in overleg mogelijk.


De bijkomende kosten 

Als u extra wensen heeft of extra mogelijkheden zou willen kan dit in overleg. Ik zal de bijkomende kosten dan met u bespreken.


Let op! Er dient altijd een aanbetaling van 50% te worden gedaan. Het resterende bedrag betaald u uiteraard pas als u volledig tevreden bent met de tekening.

Alle tekeningen worden in een witte standaard lijst verstuurd. Deze zit al in de prijs mee begrepen. Dit wordt gedaan zodat ik er zeker van kan zijn dat iedere tekening ongedeerd aankomt bij u thuis. Verzendkosten zijn niet inbegrepen in de prijs. 


 

Fotografie: 

 

Momenteel bied ik enkel een fotoshoot basispakket op locatie aan, binnen een afstand van 35 kilometer van Heerlen, Zuid-Limburg. 

Basispakket fotoshoot:

Duur van minimaal 30 minuten tot 1 uur

10 foto's digitale hoge resolutie foto's met watermerk voor eventueel sociale media

3 foto's digitale hoge resolutie foto's zonder watermerk voor eventuele afdruk.

Meer foto's zijn bij te bestellen.


Voor:  €35,- *

 * excl kilometer vergoeding a € 0,30 p/km


Losse foto's :

Digitale foto met watermerk

€ 3,- p/s

Digitale foto zonder watermerk

 € 5,- p/s